Preturi negociabile

Ne adaptam bugetelor dvs oferind flexibilitate maxima.

Suport extins

Asistenţă tehnică în timp util pre şi post vânzare.

Instalatiile pe care noi le comercializăm prin DESPICAMBETOANE.RO sunt versatile si usor de personalizat în privinta sistemelor de manipulare, a dimensiunilor, a puterilor mașinilor și a tipului de automatizare, in plus, faţă de activităţile de pre-producţie, atenţia sporită pe care o are POEMA SRL împreună cu susţinerea MEC SRL, este să să vină în întâmpinarea clienţilor cu asistenţă tehnică în timp util pre şi post vânzare.

AVANTAJE PENTRU A ALEGE MARCA “MEC” :

Atenţie maximă la satisfacerea clientului .

Maşini personalizate şi funcţionale pentru obiectivele dumenavoastră.

Flexibilitate completă pentru eventuale noi cereri şi adaptări .

Înalta calitate şi certificare UE a produselor oferite .

Consultanţă continuă pentru performanţă.

Taiere piatra si betoane

Ghilotina hidraulica pentru piatra-seria C

iPhone dock

$349.00
Consequat a scelerisque suspendisse vel et eget eu vitae adipiscing nibh scelerisque semper cum adipiscing facilisis adipiscing est accumsan lorem vestibulum.
Citește mai mult

Panton tunior chair

Placerat tempor dolor eu leo ullamcorper et magnis habitant ultrices consectetur arcu nulla mattis fermentum adipiscing a et bibendum sed platea malesuada eget vestibulum.
Citește mai mult

Classic wooden chair

$189.00
Scelerisque facilisi rhoncus non faucibus parturient senectus lobortis a ullamcorper vestibulum mi nibh ultricies a parturient gravida a vestibulum leo sem in. Est cum torquent mi in scelerisque leo aptent per at vitae ante eleifend mollis adipiscing.
Citește mai mult

Suntem de
NEOPRIT!

Gama de mașini de despicare a pietrelor cuprinde mașini cu cadru deschis dar și cu cadru închis, cunoscute și sub denumirea de SPARGATOARE sau GHILOTINE DE PIATRA, cu care se despica orice tip de piatră naturală.

Performanta

Eficienta

Durabilitate