Instalatiile pe care noi le comercializăm prin DESPICAMBETOANE.RO sunt versatile si usor de personalizat în privinta sistemelor de manipulare, a dimensiunilor, a puterilor mașinilor și a tipului de automatizare, in plus, faţă de activităţile de pre-producţie, atenţia sporită pe care o are POEMA SRL împreună cu susţinerea MEC SRL, este să să vină în întâmpinarea clienţilor cu asistenţă tehnică în timp util pre şi post vânzare.

AVANTAJE PENTRU A ALEGE MARCA “MEC” :

Atenţie maximă la satisfacerea clientului .

Maşini personalizate şi funcţionale pentru obiectivele dumenavoastră.

Flexibilitate completă pentru eventuale noi cereri şi adaptări .

Înalta calitate şi certificare UE a produselor oferite .

Consultanţă continuă pentru performanţă.

CRITERII DE ALEGERE A MAŞINILOR ÎN FLUXUL TEHNOLOGIC

După formă de beton :

Potrivit formei în care a fost fabricat betonul, blocul sau monolitul, poate avea o formă diferită (rombică, triunghiulară, dreptunghiulară etc.). În orice caz, suprafeţele superioare şi inferioare sunt întotdeauna regulate.

PRODUSE OBŢINUTE:

Prefabricate din beton pentru pavat grădini, placarea pereţilor, podele interne si de exterior, diferite elemente prefabricate (borduri, placarea treptelor, cuburi, lamele, plăci, etc.), sau produsele finale care pot fi destinate lucrărilor de drumuri, parapeţi ş.a.m.d.

PRODUCŢIE:

În general, pentru maşini automatice, depinde foarte mult de dimensiunea piesei care urmează a se diviza prin despicarea monolitului. De exemplu, maşinile închise cu un pasaj de despicare de până la o înălţime de despicare sau gură de alimentare de 800×400 mm rulează un decalaj sau o despicare la fiecare 1.5-5 secunde.

Iată mai jos, câteva exemple de proiecte pe care vi le prezentăm că şi aspect şi instalare pentru despicarea betoanelor monolit sau preştanţate:

Exemplul 1 :
Instalatie manuala pentru prefabricate monolit de mari dimensiuni; despicarea in jumatate.

Exemplul 2 :
Instalatie manuala/automatica pentru despicare prefabricate lungi (tip filoane) obtinadu-se placi mici tip lamele.

Exemplul 3 :

Instalaţii speciale /manuale sau automatice pentru despicarea prefabricatelor  din betoane speciale. In acest caz masina “Half” urmeaza o despicare orizontală.

Exemplul 4 :
Diferite alte soluţii de instalaţii  manuale / automate pentru despicarea betoanelor – pentru diferite producţii.

Exemplul 5 :
O altă variantă a unei instalatii, gestionată  electronic prin PLC, complet automatizată- în alimentarea si evacuarea prefabricatelor din beton.